С какво ще запомним този ден?  За машините чухме аргумент, макар

...
С какво ще запомним този ден? 
За машините чухме аргумент, макар
Коментари Харесай

Експерт: Бабите и от Обществения съвет към ЦИК ли ги е страх?

С какво ще запомним този ден? 

" За машините чухме мотив, въпреки и необоснован, че бабите ги било боязън от тях, боязън ги било да не се изложат и така нататък Добре, само че бабите и от Обществения съвет към ЦИК ли ги е боязън? " - още от коментара на Стоил Цицелков от Европейската асоциация за отбрана на човешките права - България, член на Обществения съвет към Централната изборна комисия, чуйте във вечерните Podcast вести.

И още от тематиките, които ще чуете:

На 82 години умря именитата телевизионна водеща Анахид Тачева - едно от обичаните лица на Първа стратегия на Националната телевизия от 1962 година нататък. Първият ѝ брачен партньор е артистът Коста Цонев, за който се омъжва през 1958 година, от който брак се ражда Димитър Цонев. След това се омъжва за предприемача Васил Тачев, с който имат три деца. Първородният ѝ наследник Димитър Цонев умря през 2016 г. 

Twitter заяви на чиновниците, че офис постройките на компанията ще бъдат краткотрайно затворени. Илон Мъск не акцентира причина за решението си, само че споделя, че постройките ще са налични през новата седмица, написа Би Би Си. Информацията идва на фона на все по-големия брой напускащи и уволнени служащи. Причина за това е апелът на милиардера чиновниците да се съгласят на " дълги часове работа с висока активност " или да си тръгнат от новата му компания. По-рано този месец Twitter заяви и че редуцира към 50% от работната си мощ. Според новите данни от обществената мрежа ще си тръгнат доста повече.

Какво ни впечатли доскоро? 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР